2012. április 7., szombat

Nyitott Tenyér Egyesület húsvéti gyűjtése és osztása!

Kedves Olvasó!
Alig egy nap választ el a 2012-es Húsvéttól! A több évezredes ünnep jó alkalom a természettel együtt való megújulásra, a tavaszi "takarítás" után a lelki "újjászületésre"!
Hagyományainkhoz híven ilyenkor kicsit "alaposabban" kitakarítunk magunk körül és igyekszünk ünnepi asztallal megtisztelni családjainkat.
A Nyitott Tenyér Egyesület évek óta a húsvéti ünnephez kapcsolódva tartja tavaszi gyűjtését és osztását azon felebarátaink számára, akikhez kicsit irgalmatlanabb volt az élet.
Kérjük, hogy amennyiben fölöslegessé vált tárgyaktól, ruháktól, megunt de még használható állapotban lévő bútoroktól megválnának eme tavaszi, húsvéti "takarítás" alkalmából, adják ezt tovább rászoruló embertársaik részére!
Ezért, a Nyitott Tenyér Egyesület április 14-én, szombaton gyűjtést, 15-én, vasárnap pedig osztást tart a tápiószőlősi Faluházban de. 8-12 óra között.
A tárgyak, adományok előzetes bevitelére is lehetőség van április 10-14 között. Szállítási gondok esetén jelezni kell az egyesület elnökének, Németh Árpádnak a helyi könyvtárban!
Áldott Ünnepet kíván mindenkinek a Nyitott Tenyér Egyesület!
BJ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése