2012. május 23., szerda

Térzene vidéken

Többen emlékezhetnek arra, hogy majdnem "váratlanul" két éve, majd tavaly ismétlőleg tiszteletét tette Tápiószőlős központjában, tavaly az ÖNO udvarán is egy-egy fúvószenekar!
Néhány napja kaptuk a hírt, hogy idén is ellátogatnak hozzánk 2012. május 27-én, vasárnap du. 15:00kor a Kiskőrösi Fúvószenekar és Mazsorettcsoport.
A gyülekező, a bemelegítés várhatóan az ÖNO udvarán, kezdés pedig az Önkormányzat előtti parkban lesz. A díszmenet zenéléssel kísérve vonul majd át az Idősek Otthona udvarára, ahová mindenkit várunk szeretettel korhatár nélkül. ( Ez a tervezett program - legrövidítettebb forgatókönyv szerint is az ÖNO udvarán számíthatunk egy közel 1 órás előadásra!)
A Szőlősön való fellépés egy szomszédos településen, Abonyban rendezett zenei "misszió" része. A mellékelt plakátot megtekintve derül ki, hogy idén első alkalommal rendezik meg az említett városban a Főtér Fesztivált, ennek egyik kiegészítő mozzanata a térzene vidéken való megszólaltatása.
Kérjük, nézzék át tüzetesen a fesztivál plakátját, és tiszteljék meg őket a tápiószőlősi előadáson - eddigi években mindenkinek nagy élmény volt!
Várjuk szeretettel!
Támogatók: ÁMK-Faluház és Könyvtár Tápiószőlős,http://tapioszolosikultura.blogspot.com, Tápió TV


BJ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése